Hallonpaj med kvarg

Hallonpaj med kvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(36 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Smuldeg:

Kvargfyllning:

  • 200 g hallon

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Blanda ihop alla ingredienser till smuldegen. Blanda ihop alla ingredienser till kvargfyllningen. Lägg hälften av smuldegen i formen. Klicka på kvargfyllningen och strö på ⅔ av hallonen och toppa med resten av smuldegen. Baka i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med resten av hallonen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem