Hallonpaj med kvarg
40 min
Efterrätt
Frysbar
•

Smulpaj med kvarg, vanilj och hallon passar på vilket sommarkalas som helst. Baka gärna pajen dagen inann den ska ätas!
Ingredienser
Smuldeg:
125 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Strösocker
|
1¼ dl |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Bakpulver
|
1 tsk |
Bikarbonat
|
1 tsk |
Kvargfyllning:
250 g | |
Strösocker
|
1 dl |
Ägg
|
1 |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Hallon
|
200 g |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
240 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 28 g |
Fett: | 12 g |

