Paj med hallonpannacotta

3 tim Buffé Efterrätt
Paj med hallonpannacotta

En paj med sprött skal av digestivekex och en underbar fyllning på vispgrädde och Kesella med smak av hallon. En enkel efterrätt som är perfekt att göra i förväg.

Ingredienser

Digestivekex
12
75 g
Malen kanel
1 tsk

Gör så här

  • Mixa kex, smör och kanel.
  • Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min.
  • Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
  • Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt svalna något.
  • Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim.
  • Garnera med hallon vid servering.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

400 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 9 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 28 g
https://www.arla.se/recept/paj-med-hallonpannacotta/