Rabarber- och hallonpaj med vit choklad

Rabarber- och hallonpaj med vit choklad

Betyg

(195 st)

Gör världens godaste smulpaj med rabarber, hallon och vit choklad i fyllningen och med ljuvlig kokos i smuldegen. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smuldeg:

Fyllning:

  • 250 g rabarber i bitar
  • 250 g hallon
  • 50 g hackad vit choklad
  • 1 msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Blanda mjöl, kokosflingor och socker i en bunke. Lägg i smöret skuret i bitar och finfördela allt till en grynig massa. Skär rabarbern i bitar. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och lägg i en ugnssäker form. Fördela smuldeg över fyllningen. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Vispa vaniljvispen och servera med pajen.

Tips:

Använder du frysta bär så strö över 1-2 msk potatismjöl.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem