Hallonpaj med kvarg
40 min
•
Arbetstid: 20 min
Efterrätt
Frysbar
•
Smulpaj med kvarg, vanilj och hallon passar på vilket sommarkalas som helst. Baka gärna pajen dagen inann den ska ätas!
Ingredienser
Smuldeg:
| 125 g | |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Strösocker
|
1¼ dl |
|
Vaniljsocker
|
1 msk |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Bikarbonat
|
1 tsk |
Kvargfyllning:
| 250 g | |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
|
Hallon
|
200 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
242 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 6,9 % | 4,1 g |
| Fett: | 41,7 % | 11,4 g |
| Kolhydrater: | 51,4 % | 30,6 g |