Hallonpaj med kvarg
40 min
Efterrätt
Frysbar
•

Smulpaj med kvarg, vanilj och hallon passar på vilket sommarkalas som helst. Baka gärna pajen dagen inann den ska ätas!
Ingredienser
Smuldeg:
125 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Strösocker
|
1¼ dl |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Bakpulver
|
1 tsk |
Bikarbonat
|
1 tsk |
Kvargfyllning:
250 g | |
Strösocker
|
1 dl |
Ägg
|
1 |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Hallon
|
200 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
242 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 6,9 % | 4,1 g |
Fett: | 41,7 % | 11,4 g |
Kolhydrater: | 51,4 % | 30,6 g |

