Smörad svampbuljong med två sorters kål
3 tim
Förrätt
Varmrätt
•
Smörad svampbuljong, ugnsbakad spetskål, flower sprouts, enokistavar och svampkräm med champagnevinäger.
Ingredienser
|
Champinjoner
|
200 g |
|---|---|
|
Salt
|
|
|
Soja
|
2 tsk |
|
Champagnevinäger
|
1½ msk |
| 150 g | |
|
Äggula
|
1 |
|
Liten spetskål
|
1 |
|---|---|
|
Flower sprouts
|
8 |
|
Enokisvamp
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
349 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,4 g |
| Protein: | 5,6 % | 4,8 g |
| Fett: | 81,5 % | 32,2 g |
| Kolhydrater: | 12,9 % | 11,1 g |