Smält rabarber med jordgubbar

Smält rabarber med jordgubbar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Rabarber och jordgubbar i en underbar sommarkompott med smaker som gör att man blir som barn på nytt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka rabarber, sirap och kanel i en kastrull under lock ca 10 min. Häll upp i en skål och låt kallna. Blanda ner jordgubbarna i kompotten. Vispa grädden. Blanda grädde och yoghurt. Servera kompotten med yoghurtgrädden och mandelbiskvier.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem