Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rabarberpaj med maräng
Rabarberpaj med maräng
45 min
Efterrätt
•
Kommentarer
Den syrliga rabarbern är ljuvligt god under ett mjukt marängtäcke. Du kan även göra pajen med fryst rabarber om du blir sugen när det inte är säsong för färsk.
Andra liknande recept
45 min
Smulpaj
(1900)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3162)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(609)
35 min
Rabarbersmulpaj
(5)
45 min
Paj med rabarber och bär
(13)
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:
Det går bra att använda en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
Näringsvärden, per bit
Energi:
245 kcal
Protein:
3 g
Kolhydrater:
34 g
Fett:
11 g
Ingredienser
Andra liknande recept
45 min
Smulpaj
(1900)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3162)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(609)
35 min
Rabarbersmulpaj
(5)
45 min
Paj med rabarber och bär
(13)
Rabarber- och hallonpaj med vit choklad
(243)
Rabarber- och jordgubbspaj
(123)
30 min
Rabarberpaj med italienska mandelskorpor
(38)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum