Skogssvampsoppa med vitost och broccoli
20 min
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Släng inte bort stjälken på broccolin! Skär den tunt så blir den en utmärkt topping på svampsoppan tillsammans med marinerad vitost och solroskärnor.
Ingredienser
|
Kelda® Skogssvampsoppa
|
1 liter |
|---|---|
|
Färsk broccoli
|
250 g |
| 1 msk | |
| 1 burk | |
|
Solroskärnor eller pumpakärnor, gärna rostade
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
471 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 15,9 % | 18,4 g |
| Fett: | 72,5 % | 38,6 g |
| Kolhydrater: | 11,6 % | 13,4 g |