Skogssvampsoppa med tryffelgrädde

Skogssvampsoppa med tryffelgrädde

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(40 st)

Med tryffelsmak och krispig skinka lyxar du enkelt till en färdig svampsoppa.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen ca 6 min. Låt kallna. Vispa grädden och smaksätt med olja och salt. Dela svampen i bitar. Fräs den i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll i soppan och låt den koka upp under omrörning. Servera med tryffelgrädde och smulad skinka.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem