Skogssvampsoppa med svartkål och nötter

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Frysbar
Skogssvampsoppa med svartkål och nötter

Få härlig höstkänsla när du vill med krämig svampsoppa toppad med persilja och knapriga nötter.

Ingredienser

Kelda® Skogssvampsoppa
1 liter
Svartkål eller annan kål
100 g
2 msk
Rostade hasselnötter
1 dl
Hackad färsk persilja
2 msk
Valnötsfrallor
4
8 skivor

Gör så här

  • Finstrimla kålen och fräs den mjuk i smör-&rapsolja i en kastrull. Tillsätt soppan och värm under omrörning.
  • Toppa med nötter och persilja. Servera med frallor och ost.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

640 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 22 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 42 g
https://www.arla.se/recept/skogssvampsoppa-med-svartkal-och-notter/