Skogssvampsoppa med svartkål och nötter
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Frysbar
•

Få härlig höstkänsla när du vill med krämig svampsoppa toppad med persilja och knapriga nötter.
Ingredienser
Kelda® Skogssvampsoppa
|
1 liter |
---|---|
Svartkål eller annan kål
|
100 g |
2 msk | |
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
Valnötsfrallor
|
4 |
Kvibille® Cheddar
|
8 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
563 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,2 g |
Protein: | 11,8 % | 16,4 g |
Fett: | 57 % | 36,3 g |
Kolhydrater: | 31,2 % | 43,2 g |

