Skogssvampsoppa med svartkål och nötter
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Få härlig höstkänsla när du vill med krämig svampsoppa toppad med persilja och knapriga nötter.
Ingredienser
|
Kelda® Skogssvampsoppa
|
1 liter |
|---|---|
|
Svartkål eller annan kål
|
100 g |
| 2 msk | |
|
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
|
Valnötsfrallor
|
4 |
|
Kvibille® Cheddar
|
8 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
563 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,2 g |
| Protein: | 11,8 % | 16,4 g |
| Fett: | 57 % | 36,3 g |
| Kolhydrater: | 31,2 % | 43,2 g |