Skirat smör

Skirat smör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(84 st)

Den viktigaste ingrediensen när du gör skirat smör är tålamod. Smält smöret långsamt på låg värme och rör inte om under hela tiden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Lägg smöret i en kastrull. Låt smälta på låg värme utan att röra i kastrullen.
  2. När smöret smält, häll försiktigt av det klara smörfettet och låt bottensatsen vara kvar i kastrullen.

Skirat smör – så här gör du

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 1820 kcal
  • Protein: 0 g
  • Kolhydrater: 0 g
  • Fett: 205 g

Skriv ut

Andra goda förslag