Skinkschnitzel med ostsås
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Stek skinkschnitzeln precis innan den ska serveras. Nystekt är ytan härligt frasig, får den vänta så mjuknar den.
Ingredienser
|
Färsk skinka
|
500 g |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
½ dl |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Ägg
|
1 |
|
Ströbröd
|
1 dl |
| 3 msk | |
|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
451 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 31 % | 34,4 g |
| Fett: | 50,2 % | 25,6 g |
| Kolhydrater: | 18,8 % | 20,8 g |