Skärgårdssoppa toppad med syrlig fänkål

Skärgårdssoppa toppad med syrlig fänkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

Krämig fisksoppa med syrlig fänkål blir en perfekt och snabb vardagsrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 fänkål
  • pressad saft av 1 citron
  • ½ tsk salt
  • 1 baguette

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär fiskfiléerna i tärningar. Ansa och skär fänkålen i tunna skivor. Blanda fänkålen med citronsaft och salt och låt stå en stund. Värm soppan under omrörning, blanda ner fisken och låt koka på svag värme 2-4 min. Toppa soppan med fänkålen och servera med bröd.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag