Fisksoppa med ost och spenat

Fisksoppa med ost och spenat

Betyg

(62 st)

Snabb, färdig fisksoppa med extra fisk och spenat. Fisken kokas ett par minuter, direkt i den färdiga fisksoppan, och till servering strör du lite riven ost på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 baguette

Gör så här:

Gör så här:

Tina torskfiléerna. Koka upp soppan i en kastrull. Skär fisken i tunna strimlor och grovhacka spenaten. Lägg ner det i soppan och låt koka ca 2 min. Häll upp soppan och strö över osten. Servera med bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem