Fisksoppa med ost och spenat

Fisksoppa med ost och spenat

15 min Huvudrätt
Snabb, färdig fisksoppa med extra fisk och spenat. Fisken kokas ett par minuter, direkt i den färdiga fisksoppan, och till servering strör du lite riven ost på toppen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fisksoppa-med-ost-och-spenat/

Gör så här

  • Tina torskfiléerna.
  • Koka upp soppan i en kastrull.
  • Skär fisken i tunna strimlor och grovhacka spenaten. Lägg ner det i soppan och låt koka ca 2 min.
  • Häll upp soppan och strö över osten.
  • Servera med bröd.
Klart!
Energi:

450 kcal

Protein: 34 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 19 g

Ingredienser

1 liter
Fryst torskfilé
400 g
Färsk spenat
130 g
75 g
Baguette
1