Fisksoppa med granatäpple

Fisksoppa med granatäpple

Betyg

(89 st)

Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär fisken i bitar. Skala och skiva vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Fräs vitlök och purjolök i smör-&rapsolja i en kastrull. Tillsätt tomatpuré, buljong, färskost, mango chutney och curry. Koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme ca 3 min. Lägg i granatäpplekärnor och spenat. Servera med matyoghurt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem