Fisksoppa med granatäpple
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.
Ingredienser
Torskfilé eller koljafilé
|
500 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Purjolök
|
1 |
1 msk | |
Tomatpuré
|
2 msk |
Fiskbuljong
|
8 dl |
150 g | |
Mango chutney
|
½ dl |
Curry
|
1½ tsk |
Granatäppelkärnor
|
2 dl |
Babyspenat
|
65 g |
2 dl | |
Surdegsbröd, ca 250 g
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
545 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 54 g |
Fett: | 20 g |

