Skärgårdssoppa med fisk och dill
20 min
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Få in skärgården i köket snabbt och enkelt med färdig soppa. Gösen kan du byta ut mot torsk, kolja eller annan vit fisk om du vill.
Ingredienser
| 1 liter | |
|
Gösfilé
|
200 g |
|
Bladspenat
|
65 g |
|
Morot
|
1 |
|
Hackad färsk dill
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
242 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 24,9 % | 14,8 g |
| Fett: | 46,5 % | 12,7 g |
| Kolhydrater: | 28,6 % | 17 g |