Skärgårdssoppa med fisk och dill

20 min Förrätt Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Frysbar
Skärgårdssoppa med fisk och dill

Få in skärgården i köket snabbt och enkelt med färdig soppa. Gösen kan du byta ut mot torsk, kolja eller annan vit fisk om du vill.

Ingredienser

1 liter
Gösfilé
200 g
Bladspenat
65 g
Morot
1
Hackad färsk dill
2 msk

Gör så här

  • Skär fisken i tärningar 2x2 cm.
  • Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min.
  • Skala och finstrimla moroten. Toppa soppan med morotsstrimlor och dill.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

250 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 15 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 13 g
https://www.arla.se/recept/skargardssoppa-med-fisk-och-dill/