Kantarelltoast med löjrom och crème fraiche

Kantarelltoast med löjrom och crème fraiche

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(146 st)

Ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.

Tips:

Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut
över toasten.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 14 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem