Kantarelltoast med forellrom och crème fraiche
30 min
Förrätt
•
Har du svårt att välja mellan skagen- eller skogstema på dina tilltugg? Här kommer lösningen i form av en ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Den har både aromatiska kantareller och lyxig rom som serveras med en klick crème fraiche för en mild syra som bryter av fint mot både svampen och rommen.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 10 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 21 g |
Ingredienser
Kantareller
|
200 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
50 g | |
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Surdegsbröd
|
4 skivor |
---|
1 dl | |
Hackad färsk timjan
|
2 msk |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Machésallad
|
|
Forellrom eller löjrom
|
100 g |
Oxalis
|