Hummerskagen

Hummerskagen

20 min
Hummerskagen - en lyxigare variant på skagenröra. Klicka med fördel hummerskagen på extra gott, rostat bröd t.ex surdegsbaguette och bara njut!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Ta köttet ur klorna och hacka det grovt.
  • Blanda med crème fraiche och majonnäs. Smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  • Klicka hummerskagen på bröden och garnera med dill och krasse.
Klart!
Energi:

125 kcal

Protein: 7 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 9 g

Ingredienser

Kokta hummerklor
4
½ dl
Majonnäs
1 msk
Olja med smak av tryffel
1 krm
Salt
Svartpeppar
Crostini eller tunna skivor rostad surdegsbaguette
Färsk dill
Krasse