Skagenröra
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Den här krämiga skagenröran passar bäst till en toast skagen, som tapas eller som lyxig förrätt. Enkelt och klassiskt recept på skagenröra som du antingen gör på färdigskalade räkor eller räkor du skalar själv. Färskriven pepparrot ger räkröran det lilla extra. Servera på toast eller i glas.
Ingredienser
|
Räkor med skal
|
300 g |
|---|---|
|
Hackad färsk dill
|
2 msk |
|
Riven pepparrot
|
½ msk |
|
Majonnäs
|
4 msk |
| 2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
181 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 30,5 % | 13,6 g |
| Fett: | 67 % | 13,7 g |
| Kolhydrater: | 2,5 % | 1,1 g |