Bör göras dagen innan den serveras. Drottningsylten i bärmoussen kan ersättas med hemkokt sylt med björnbär, hallon och jordgubbar.
50 g | |
Vatten
|
1 dl |
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
2½ dl |
Vetemjöl
|
3 dl |
Bakpulver
|
1½ tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Gelatinblad
|
5 |
---|---|
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
2 msk |
Potatismjöl
|
2 msk |
3 dl | |
3 dl | |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Gelatinblad
|
4 |
---|---|
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
5 msk |
Björnbär
|
150 g |
Jordgubbar
|
50 g |
Pressad citronsaft
|
2 msk |
2 dl |
Sylt, t ex drottningsylt
|
3 dl |
---|---|
3 dl | |
Marsipan
|
500 g |
Röda hushållsfärg
|
|
Gröna hushållsfärg
|