Chokladrulltårta

Chokladrulltårta

Betyg

(142 st)

Snabb chokladrulltårta med färdig fyllning - bara att baka, bre på och servera till kaffet. Choklad och hallon är en jättegod kombination.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 15 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Rör ner det i smeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen 5–7 min. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort pappret som kakan gräddats på. Låt kallna. Bred kvarg över kakan och rulla ihop. Förvara i kylen. Skär i bitar och servera, gärna med hallon eller jordgubbar.

Tips:

Kan även frysas in och skivas halvtinad. Receptet kan räcka till 20 mindre bitar.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem