Sillsallad med ägg
20 min
•
Arbetstid: 20 min
•
Sillsallad, med ägg och potatis, som mättar ordentligt. Servera gärna sillsallad ihop med både knäckebröd och kavring.
Ingredienser
|
Matjessillfiléer
|
200 g |
|---|---|
|
Förkokt rödbetor
|
250 g |
|
Kokta potatisar
|
4 |
|
Ättiksgurkor
|
2 |
|
Hårdkokta ägg
|
4 |
| 25 g | |
| 3 dl |
|
Salladslökar
|
2 |
|---|---|
|
Dillvippor
|
1 kvist |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
323 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 16,1 % | 12,8 g |
| Fett: | 56,7 % | 20,7 g |
| Kolhydrater: | 27,2 % | 21,6 g |