Silltårta
2 tim 40 min
Buffé
•

Klassisk silltårta med smörig kavring i botten. Vacker och god med både matjes- och ansjovisfiléer. Perfekt till både påsk- och midsommarbuffén.
Ingredienser
Botten:
75 g | |
Kavring
|
150 g |
Fyllning:
Gelatinblad
|
2 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Färsk dill
|
1 kruka |
Inlagd sill
|
100 g |
5-minuterssill, spar lite spad
|
70 g |
Ansjovisfilé
|
30 g |
3 dl | |
150 g |
Garnering:
Ägg
|
2 |
---|---|
Färsk gräslök
|
1 kruka |
Rödlök
|
1 |
Gör så här
Garnering:
Näringsvärden, per bit
Energi:
220 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 10 g |
Fett: | 17 g |

