Nubbesallad

Nubbesallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Härlig, salt nubbesallad som gör sig riktig bra på en bit knäckebröd. Nubbesallad har blivit en riktig sommarklassiker som de flesta tycker om!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g färskpotatis
  • 200 g matjessillfiléer
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ¾ dl hackad rödlök
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 1 msk lättrökt kaviar
  • 1 krm svartpeppar
  • salt

Gör så här:

Gör så här:

Borsta och koka potatisen. Låt den kallna och skär den i små bitar. Låt sillen rinna av och skär den i små bitar. Rör ihop gräddfil, lök, kaviar och svartpeppar. Blanda med potatis och sill. Smaka av med salt.

Tips:

Tips! Dubblera potatisen och uteslut sillen så får du en jättegod potatissallad. Servera till rökt eller grillad fisk.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem