Gubbröra med ansjovis
15 min
Buffé
Förrätt
•
Det här är en riktig smakrik gubbröra med ansjovis och crème fraiche. En klassiker till högtider och perfekt på buffén eller som förrätt. Med ett så här enkelt recept på en snabblagad gubbröra med salt ansjovis har du snart en svensk klassiker på tallriken! Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
215 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 10 g |
Kolhydrater: | 5 g |
Fett: | 18 g |
Ingredienser
Gul lök
|
½ |
---|---|
1 msk | |
Ansjovisfilé à 125 g
|
2 burkar |
Hårdkokta ägg
|
4 |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Hackad färsk dill
|
½ dl |
½ dl | |
Majonnäs
|
2 msk |
Svartpeppar
|
1 krm |