Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(90 st)

En extra krämig och smakrik gubbröra tack vare gräddfilen och matjessillen. En klassiker till jul men uppskattad året runt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Hacka matjessillen.Skala och hacka äggen.
  2. Rör ihop ingredienserna och smaka ev av med svartpeppar.
  3. Servera på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port inkl hårt bröd

  • Energi: 200 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag