Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Betyg

(58 st)

En extra krämig och smakrik gubbröra tack vare gräddfilen och matjessillen. En klassiker till jul men uppskattad året runt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Hacka matjessillen.Skala och hacka äggen. Rör ihop ingredienserna och smaka ev av med svartpeppar. Servera på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port inkl hårt bröd

  • Energi: 200 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem