Sill med thailändska smaker

Sill med thailändska smaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Klassisk svensk sill i krämig gräddfilssås spetsad med thailändska smaker. Nytt och spännande!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 420 g 5-minuterssill
  • 1 salladslök
  • 1 färsk röd chili
  • 1 kruka färsk koriander
  • rivet skal av 1 lime
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • ½ krm salt
  • 1 tsk flytande honung
  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%

Gör så här:

Gör så här:

Låt sillen rinna av. Skär sillen i ca 2 cm breda bitar och lägg dem i en skål. Strimla salladslöken fint. Dela, kärna ur och hacka chilin fint. Plocka korianderbladen. Lägg lök, chili, nästan alla korianderblad, limeskal, ingefära och salt i skålen med sillen. Ringla över honungen och blanda. Vänd ner gräddfilen. Garnera med resten av korianderbladen. Låt gärna sillen stå i kyl någon timme innan servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem