Inlagd sill

Inlagd sill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(102 st)

Inlagd sill på klassiskt vis, Glasmästarsill, gör du snabbt och enkelt med hjälp av färdig inläggningssill. Alltid lika god på sillbordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 420 g 5-minuterssill
  • 1 rödlök
  • 1 liten morot
  • en bit pepparrot
  • 15 vitpepparkorn
  • 10 kryddpepparkorn
  • 4 lagerblad

Gör så här:

Gör så här:

Låt sillen rinna av och spara lagen. Skär sillen i 2 cm breda bitar. Skala och skär lök och morot i skivor. Skala och skär pepparroten i tärningar. Krossa pepparkornen grovt. Varva sillen med sin lag i en glasburk med lök, morot, pepparrot, peppar och lagerblad. Låt stå i kyl minst ett dygn.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem