Gubbröra på rågbröd

Gubbröra på rågbröd

15 min Förrätt
Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/gubbrora-pa-ragbrod/

Gör så här

  • Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen.
  • Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
  • Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Servera på grovt rågbröd.
Klart!
Energi:

225 kcal

Protein: 9 g
Kolhydrater: 23 g
Fett: 11 g

Ingredienser

Gul lök
1
1 msk
Hårdkokta ägg
4
Ansjovisfilé
55 g
Hackad färsk gräslök
2 msk
Hackad färsk dill
2 msk
Kaviar
1 msk
Svartpeppar
Grovt rågbröd
4 skivor