Gubbröra på rågbröd

Gubbröra på rågbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(125 st)

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 gul lök
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 4 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfilé
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk kaviar
  • svartpeppar
  • 4 skivor grovt rågbröd

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen.
  2. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
  3. Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Servera på grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 225 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa: