Salviafisk i vinsås
35 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Satsa gärna på färska fiskfiléer och ge dem smak av salvia och vin.
Ingredienser
|
Gösfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Vitlöksklyftor
|
4 |
|
Hackad färsk salvia
|
2 msk |
| 2 dl | |
|
Torrt vitt vin
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
311 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 41,5 % | 31,7 g |
| Fett: | 52,3 % | 18,4 g |
| Kolhydrater: | 3,4 % | 2,6 g |