Salta minibondkakor

Salta minibondkakor

1 tim Buffé
Små spröda kakor som passar utmärkt på ostbrickan eller till en god grönmögelost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 175°.
  • Blanda alla ingredienser utom rostad flagad mandel till en deg. Blanda i mandeln mot slutet.
  • Rulla ut degen till 2 rullar, ca 1½ cm tjocka. Låt vila minst 30 min i kyl.
  • Skär rullarna i ca 1 cm tjocka kakor och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
  • Grädda mitt i ugnen 8-10 min.
Klart!
Energi:

22 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 2 g

Ingredienser

50 g
Vetemjöl
1 dl
Strösocker
½ msk
Bakpulver
¼ tsk
Havssalt
1 tsk
Rostade mandelspån
50 g