Salta minibondkakor

Salta minibondkakor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Små spröda kakor som passar utmärkt på ostbrickan eller till en god grönmögelost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 40 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla ingredienser utom rostad flagad mandel till en deg. Blanda i mandeln mot slutet. Rulla ut degen till 2 lika tjocka rullar, ca 1½ cm tjocka, låt vila minst 30 min i kyl. Skär rullarna i ca 1 cm tjocka kakor och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 8-10 min.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 22 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 2 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem