Syltkakor

Syltkakor

Syltkakor är vansinnigt goda, klassiska småkakor av mördeg. Använd gärna hallonsylt eller en annan vacker, röd sylt.
Betyg (427 st)

Mitt betyg:

Syltkakor

Syltkakor är vansinnigt goda, klassiska småkakor av mördeg. Använd gärna hallonsylt eller en annan vacker, röd sylt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 50 st

Fyllning:

  • 2 dl hallonsylt

Gör så här:

Arbeta ihop ingredienserna till degen i en matberedare eller på arbetsbänk. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 min. Sätt ugnen på 175° och rulla små bollar av degen och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Gör en grop i varje kaka och lägg en tesked sylt i gropen. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per st

  • Energi: 65 kcal
  • Fett: 3 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Protein: 1 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.