Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön

Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön

Rökt kalkon och grönmögelost passar bra ihop och solrosfröna ger krispighet till denna sallad.
Betyg (10 st)

Mitt betyg:

Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön

Rökt kalkon och grönmögelost passar bra ihop och solrosfröna ger krispighet till denna sallad.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 200 g skivat rökt kalkonbröst
  • 2 dl matvete
  • 150 g Castello® Blue
  • 2 msk kapris
  • 1 krm salt
  • 1 äpple
  • 1 knippe rädisor
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 rödlök
  • 1 liter blandad grönsallad
  • 1 dl saltrostade solroskärnor
  • olivolja

Gör så här:

Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda matvetet med ost och kapris, salta. Dela, kärna ur och skär äpplet i klyftor. Dela rädisor och tomater i bitar. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor. Toppa salladen med kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater och solrosfrön. Ringla ev över lite olivolja.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 510 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 25 g
Skriv ut