Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Rökt kalkon och grönmögelost passar bra ihop och solrosfröna ger krispighet till denna sallad.
Ingredienser
Skivat rökt kalkonbröst
|
200 g |
---|
Matvete
|
2 dl |
---|---|
150 g | |
Kapris
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Äpple
|
1 |
Rädisor
|
1 knippe |
Körsbärstomater
|
250 g |
Rödlök
|
1 |
Blandad grönsallad
|
1 liter |
Saltrostade solroskärnor
|
1 dl |
Olivolja
|
Gör så här
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
510 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 25 g |

