Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Rökt kalkon och grönmögelost passar bra ihop och solrosfröna ger krispighet till denna sallad.
Ingredienser
|
Skivat rökt kalkonbröst
|
200 g |
|---|
|
Matvete
|
2 dl |
|---|---|
| 150 g | |
|
Kapris
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Äpple
|
1 |
|
Rädisor
|
1 knippe |
|
Körsbärstomater
|
250 g |
|
Rödlök
|
1 |
|
Blandad grönsallad
|
1 liter |
|
Saltrostade solroskärnor
|
1 dl |
|
Olivolja
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
481 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,2 g |
| Protein: | 21,3 % | 25,2 g |
| Fett: | 49,6 % | 27 g |
| Kolhydrater: | 29,1 % | 34,5 g |