Sallad med rökt kalkon, grönmögelost och solrosfrön
                                
                                     45 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Rökt kalkon och grönmögelost passar bra ihop och solrosfröna ger krispighet till denna sallad.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Skivat rökt kalkonbröst
                                            
                                     | 200 g | 
|---|
| 
                                            
                                                Matvete
                                            
                                     | 2 dl | 
|---|---|
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Kapris
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Äpple
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Rädisor
                                            
                                     | 1 knippe | 
| 
                                            
                                                Körsbärstomater
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Blandad grönsallad
                                            
                                     | 1 liter | 
| 
                                            
                                                Saltrostade solroskärnor
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
481 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,2 g | 
| Protein: | 21,3 % | 25,2 g | 
| Fett: | 49,6 % | 27 g | 
| Kolhydrater: | 29,1 % | 34,5 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    