Sallad med rödbetor, durumvete och dillyoghurt

Sallad med rödbetor, durumvete och dillyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Nykokta små rödbetor hamnar med fördel i en matig sallad med salt ost, dillyoghurt och krispig zucchini.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g rödbetor
  • 1 burk kokt durumvete à 400 g
  • 1 zucchini
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ pressad vitlöksklyftor
  • 150 g Apetina® vitost Vitost hel bit 20%

Dillyoghurt:

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna mjuka. Skala och ev dela rödbetorna. Skölj vetet. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn och blanda med durumvete, olja, salt, peppar och vitlök i en skål. Smula över osten. Rör ihop yoghurt och dill. Servera salladen med rödbetor och dillyoghurt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 440 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem