Quinoa med rödbetor

Quinoa med rödbetor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Rödbetorna färgar quinoan röd och ger balans till den salta osten. Salladen är god till kyckling, lamm och halloumi.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär rödbetorna i små bitar. Koka quinoa och rödbetor i buljong ca 15 min. Skala och skiva löken tunt. Riv halva osten och blanda med gräddfilen. Hacka mandlarna grovt. Blanda quinoa, lök och rucola på ett stort fat. Smula över resten av osten och toppa med mandel. Servera med gräddfilen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 555 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem