Rödbetscarpaccio

Rödbetscarpaccio

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(115 st)

Recept på en underbar carpaccio på rödbeta. Den är dekorativ och god att bjuda på som förrätt eller som tillbehör på buffén.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ädelostströra:

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 45-50 min. Rosta pumpakärnorna i en torr, het panna tills de får färg. Riv osten och blanda med kvarg. Spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalen. Skär dem i tunna skivor. Lägg rödbetorna på tallrikar. Ringla över smör-&rapsolja. Strö över salt, pumpakärnor och rucola. Lägg på oströran.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem