Sallad med rödbetor, hallon och brynt limesmör

Sallad med rödbetor, hallon och brynt limesmör

45 min Huvudrätt
Du bara måste prova kombinationen av rödbetor, hallon och mögelost, tre oväntade smakkompisar i sommarens nya salladsfavorit.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

Gör så här:
  • Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Skala och skär dem i halvor.
  • Skär osten i bitar. Grovhacka mandeln. Lägg upp allt på ett fat. Strö över mandel, hallon och mangoldskott.
  • Bryn smöret, tillsätt skal och saft av lime. Ringla över det brynta limesmöret på salladen.
Klart!
Energi:

480 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 25 g
Fett: 35 g

Ingredienser

150 g
Färska rödbetor
1 kg
Saltrostad mandel
1 dl
Hallon à 125 g
1 ask
Röda mangoldskott
50 g
50 g
Lime
rivet skal och saft av ½