Saffransskorpor med pistage

Saffransskorpor med pistage

60+ min Mellanmål
Saffransskorpor eller saffransbiscotti är en söt och knaprig italiensk mandelskorpa – här med saffran och pistagenötter istället för mandel. Enkla och goda att baka! Gör dessa spröda, gyllengula saffransskorpor i förväg och spara i burk. Extra lyxigt blir det om de doppas i smält choklad. Perfekta att ge bort som en hembakad present!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Doppa skorporna i smält choklad.

Näringsvärden, per styck

Energi:

105 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 5 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum