Saffranskaka med hallon
                                
                                     40 min
                                
                                    Buffé
                                    Fika
                        
                    
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    En saftig och god saffranskaka du enkelt gör till läckra små bakelser genom att skära den i lagom stora bitar. Sedan toppar du bitarna med frisk kvarg och syrliga hallon.
Ingredienser
| 100 g | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 2 dl | 
| 
                                            
                                                Saffran à 0,5 g
                                            
                                     | ½ pkt | 
| 
                                            
                                                Vaniljsocker
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 1½ dl | 
| 250 g | |
| 
                                            
                                                Hallon
                                            
                                     | 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per små bitar
Energi:
77 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per små bitar | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g | 
| Protein: | 6,8 % | 1,3 g | 
| Fett: | 43,4 % | 3,8 g | 
| Kolhydrater: | 49,8 % | 9,5 g | 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    