Rub med svenska örter
10 min
•
Arbetstid: 10 min
Tillbehör
•
En bra örtrub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger god smak av svenska örter.
Ingredienser
|
Rostad lök
|
100 g |
|---|---|
|
Flingsalt
|
2 msk |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
|
Färska örter t ex dill, persilja, dragon och mejram
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
222 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 5,5 % | 3 g |
| Fett: | 66,1 % | 16,6 g |
| Kolhydrater: | 28,4 % | 15,5 g |