Rostade rotfrukter med ädelost-cottage cheese
40 min
Brunch
Huvudrätt
•
&format=webp)
När rotfrukter rostas i ugn får de en söt underbar smak. Till dessa godbitar passar det utmärkt med en krämig och salt KESO® Cottage cheese smaksatt med ädelost. Lite nötter på toppen ger lite att tugga på och ger det lilla extra. Mums!
Ingredienser
Rostade rotfrukter:
Blandade rotfrukter t ex morot, palsternacka, rödbetor
|
800 g |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Flingsalt
|
2 tsk |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Ädelost- cottage cheese:
250 g | |
140 g |
Till servering:
Färsk persilja
|
1 kruka |
---|---|
Valnötter eller hasselnötter
|
1 dl |
Gör så här
Ädelost- cottage cheese:
Rostade rotfrukter:
Näringsvärden, per portion
Energi:
419 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 29 g |

