Rostade rödbetor med ostkräm

Rostade rödbetor med ostkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(61 st)

Ädelostens sälta passar fint ihop med rödbetornas sötma.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 500 g färska rödbetor

Ostkräm:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min. Blanda cottage cheese och smulad ost. Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 200 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem