Rostade rödbetor med ostkräm

30 min
Arbetstid: 30 min
Förrätt Tillbehör
Rostade rödbetor med ostkräm

Ädelostens sälta passar fint ihop med rödbetornas sötma.

Ingredienser

Färska rödbetor
500 g

Ostkräm:

200 g
140 g
Litet moget päron
1
Grissini
4

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min.
  • Blanda cottage cheese och smulad ost.
  • Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese.
  • Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

239 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4,3 g
Protein: 26,8 % 15,8 g
Fett: 42,1 % 11,4 g
Kolhydrater: 31,1 % 18,3 g
https://www.arla.se/recept/rostade-rodbetor-med-ostkram/