Rostade rödbetor med ostkräm

30 min Förrätt
Rostade rödbetor med ostkräm

Ädelostens sälta passar fint ihop med rödbetornas sötma.

Ingredienser

Färska rödbetor
500 g

Ostkräm:

200 g
140 g
Litet moget päron
1
Grissini
4

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min.
  • Blanda cottage cheese och smulad ost.
  • Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese.
  • Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

200 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 11 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/rostade-rodbetor-med-ostkram/