Rostad rödbetssallad med gurka och vitost
40 min
•
Arbetstid: 40 min
Buffé
Tillbehör
•
Perfekt tillbehör till en lammkorv eller till grillat. Vill man göra salladen matigare kan man blanda ner lite kokt quinoa eller matgryn.
Ingredienser
|
Förkokt rödbetor
|
500 g |
|---|---|
|
Olivolja
|
3 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Färsk haricots verts
|
250 g |
|
Gurka
|
1 |
|
Citronsaft
|
1 msk |
|
Crema di balsamico, gärna vit
|
1 msk |
| 200 g | |
|
Rostade hasselnötter, grovhackade
|
50 g |
|
Salt
|
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
363 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,4 g |
| Protein: | 13 % | 11,6 g |
| Fett: | 65,2 % | 26,8 g |
| Kolhydrater: | 21,8 % | 19,5 g |