Rostad pepparkaka med päron

15 min Buffé Efterrätt
Rostad pepparkaka med päron

Recept på en snabb och smaskig efterrätt och ett bra tips på hur man kan variera mjuk pepparkaka.

Ingredienser

Päron
2
2 msk
Strösocker
1 msk
Citron
rivet skal av ½
Mjuk pepparkaka
4 skivor
Strösocker
Malen kanel

Gör så här

  • Kärna ur och skiva päronen. Fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Strö över socker och citronskal.
  • Rosta pepparkaksskivorna och lägg dem på 4 assietter.
  • Smaka av cottage cheese med lite socker och kanel.
  • Lägg päron på kakan och servera med cottage cheeseröran.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

200 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 4 g
Kolhydrater: 24 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/rostad-pepparkaka-med-paron/