Rostad majssoppa med ingefära och koriander

Rostad majssoppa med ingefära och koriander

Krämig, mixad soppa på rostad majs och sting cayennepeppar. Strö över majskorn och grovhackad koriander på soppan och servera med ett gott bröd.
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Rostad majssoppa med ingefära och koriander

Krämig, mixad soppa på rostad majs och sting cayennepeppar. Strö över majskorn och grovhackad koriander på soppan och servera med ett gott bröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 1 baguette

Gör så här:

Skala och hacka lök, vitlök och ingefära. Fräs det i smör-&rapsolja i en kastrull ca 2 min. Rosta majsen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt 4 dl av den rostade majsen i kastrullen och spara resten. Häll i gräddmjölk och buljong. Låt koka på svag värme ca 10 min. Mixa alltsammans med stavmixer. Smaka av med cayennepeppar och salt. Hacka koriandern grovt. Strö över majskorn och koriander på soppan och servera med bröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 445 kcal
  • Fett: 16 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Protein: 14 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.