Rostad majssalsa med tomat och koriander
20 min
•

Majsen smakar extra mycket när den rostas i en het panna. Salsan är god både att dippa tortillachips i eller som tillbehör till ribs eller nötkött.
Ingredienser
Majskorn
|
4 dl |
---|---|
2 msk | |
Tomater, ca 3 st
|
2 |
Färsk grön jalapeño
|
1 |
Hackad färsk koriander
|
1 dl |
Lime, pressad saft
|
½ |
Ljus öl
|
2 msk |
Olivolja
|
2 msk |
Salt
|
½ tsk |
Strösocker
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
172 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,5 % | 1,9 g |
Fett: | 69,9 % | 13,6 g |
Kolhydrater: | 25,2 % | 10,7 g |

