Rödkålssalsa

Rödkålssalsa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Denna läckra salsa på rödkål, rödlök, russin och kanel drar uppmärksamheten till sig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 rödlökar
  • 400 g rödkål
  • 50 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1½ dl grönsaksbuljong
  • 1 dl russin
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 msk honung
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk malen kanel

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva lökarna tunt. Strimla kålen och skär den i bitar. Fräs löken och kålen i smör på svag värme ca 5 min. Tillsätt buljong, russin, sambal oelek, citronsaft, honung, salt, kanel och peppar. Låt allt koka ca 10 min. Servera salsan ljummen eller kall.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem