Röding med löjrom

Röding med löjrom

Betyg

(26 st)

Njut av festlig fisk i ljuvlig gräddsås med smak av enbär. Toppa rödingen med lyxig löjrom eller annan valfri rom.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Salta fisken och vänd den i mjölet. Stek fisken i smör i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida. Ta upp fisken och häll i grädde, smulad buljongtärning och enbär. Låt såsen koka ihop någon minut. Servera fisken med såsen och pressad potatis. Toppa med gräslök och löjrom.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 605 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 50 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem